dilluns, 29 de febrer del 2016

FESTIVAL DE CINEMA + DISSABTE 5

GRANS GERMANS!

Després de dies de preparació de guions, llums, càmeres, filmació, muntatge.... Tot està a punt pel FESTIVAL DE CINEMA DE GDEM que tendrà lloc el proper diumenge dia 6 de març a les 10:00h a l'Auditori del Col·legi Santa Mònica!! Els joves i els grans representam al CLUB D'ESPLAI XIROI amb la pel·lícula "S'HA FREGIT UN CANT"! Serà un acte únic, inigualable i inoblidable però perquè sigui així necessitam que tothom vengui!!

Per això ens trobarem a les 08:30h al Casal de Barri de Son Ferriol (Pregam MÀXIMA PUNTUALITAT). Les persones que volgueu venir directament a Palma quedarem a les 09:15h a l'Estació Intermodal. La recollida serà a les 16:30h al Casal de Barri de Son Ferriol (els de Palma a les 16:00h a l'Estació Intermodal). El material que heu de dur es:
  • Tarjeta ciutadana o 3€.
  • Berenar matí.
  • Dinar.
  • Aigua.
  • VESTIMENTA DE GALA (IMPRESCINDIBLE)
  • COMPLEMENT DE COLOR GROC (IMPRESCINDIBLE)  

Serà un dia ple de sorpreses així que esperam que totes i tots vengeu ja que sou part d'aquesta gran pel·lícula!!


Tal i com vareu decidir el dissabte dia 5 de març els grans farem esplai normal de les 10:00h a la 13:00h al Casal de Barri de Son Ferriol! Va ser una decisió presa per tot el grup i us vareu comprometre a venir la majoria així que esperam que així sigui!!



Una aferrada molt groga!

Fins dissabte i diumenge guaparrinotes i guaparrinots!

#festivalcinema
#eggdegala
#s'hafregituncant
#theoscarsgoesto...
#gransgermans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada