dimarts, 24 de maig del 2016

Això s'acaba!

GRANS GERMANS!

Esperam que hagueu descansat i gaudit molt del GRAN CAP DE SETMANA passat ple de moments únics!

Com bé sabeu ja queda poquet per acabar el curs per això necessitam organitzar-nos per acabar por todo lo alto!

Dissabte 28 de maig
Aquest dissabte tot l'esplai partim plegats d'excursió a l'aqualand! Al blog del Xiroi teniu tota la informació, material i horari! Si heu de venir es IMPRESCINDIBLE RESERVAR PLAÇA enviant un correu electrònic al correu de l'esplai (esplaixiroi@gmail.com) teniu fins demà DIMECRES DIA 25 DE MAIG.


Dissabte 4 de juny
Aquest dia farem esplai normal de 10:00h a 13:00h al Casal de Barri. 


Dissabte 11 de juny
Tendrem la FESTA FINAL al Casal de Barri de 10:00h a 13:00h.
Per aquest dia, els GRANS GERMANS haurem de VENDRE BERENAR per a tot l'esplai! Per això us haureu d'orgnaitzar entre vosaltres per dur coques i berenar divers (dolç i salat). 
Als monitors ens agradaria recordar la importància de la implicació de tots els membres del grup en l'organització d'aquestes activitats. És necessari que tots posem el nostre granet d'arena per evitar que sempre hagin de respondre els mateixos, som un equip i els equips s'ajuden entre sí! Confiam en que així serà perquè ho petau molt!


Dissabte 18 de juny
A les 19:30h tendrà lloc a la Plaça de Son Ferriol la PAMBOLIADA de FINAL DE CURS! És súper important que us reserveu aquesta data ja que hem d'aconseguir que vengui la màxima gent possible perquè així el campament d'estiu resulti més econòmic!
Com sabeu de cada any, cada grup d'edat ha de preparar una actuació i els GRANS GERMANS no serem menys. Per preparar l'actuació quedareu el mateix dissabte dia 18 de juny a les 10:00h al Casal de Barri! 

Això es tot!

Gaudiu al màxim d'aquests darrers cap de setmana que seràn molt molt especials!


Fins dissabte!

#gransgemrnas
#eggesegueixenrecuperació
#jaacabam
#uncursmés





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada